Mobil & Telefoni

Qysh me dëgju radio shqip në telefon?

Dëgjoni mbi 70 radio shqip nga telefoni i juaj përms aplikacionit apo uebfaqes Shkabaj. Pavarësishte se cfarë telefoni përdorni, radiot shqip mund të dëgjohen përms uebfaqes www.shkabaj.mobi. Ndërsa nese përdorni telefon të sistemit iOS (p.sh iPhone) apo Android (p.sh Galaxy S V) atëhere keni mundësin të dëgjoni top radiot shqipëtare edhe përmes aplikacionit Shkabaj. Android: …

Qysh me dëgju radio shqip në telefon? Read More »

Qysh me aktivizu Assistive Touch në iPhone?

iPhone ka një mundësi që të mos ta perdorni shumë Home Button që të mos prishet dhe këtë e mundëson përmes “Assistive Touch” që është një opsion, i cili shfaqet tërë kohën në ekran të iPhone dhe ju mundëson përdorimin e disa opsioneve në iPhone. Veçori të tjera përveç Home Button ka edhe Lock Screen, Volume Up-Down, Mute-Unmute, Screenshot, …

Qysh me aktivizu Assistive Touch në iPhone? Read More »

Qysh me gjetë numrin e dikujt që të thirrë me numër privat?

Zakonisht, njerëzit pranojnë thirrje që kanë të bëjnë me shaka apo thirrjet që shkaktojnë telashe. Ato mund të vijnë nga telestacionet dhe miqtë. Kur ju të vini deri te telefoni juaj, dhe ju e shihni se numri është privat, ka disa mënyra për të gjetur se çfarë numri është. E dini se ju mund të …

Qysh me gjetë numrin e dikujt që të thirrë me numër privat? Read More »

Qysh me ndalë ngarkimin automatik ne Dropbox?

Pasi që shumica e përdoruesve në Telefonat e tyre te menqur e kanë të instaluar Dropbox aplikacionin (Android dhe IOS). Në shumicen e rasteve , kan dashur ti bëjn upload Fotot e Kameres që te kene më shume hapsir në smartofnin e tyre. Dropbox njihet si një app me shumë hapesire ( Me Android shume …

Qysh me ndalë ngarkimin automatik ne Dropbox? Read More »

Qysh me ndalu autoplay të videove nga Facebook në telefon?

Në azhorimin e fundit të aplikacionit të Facebook në iOS dhe Android është shtuar një tipar i ri i cili bën që videot e vendosura në Facebook të fillojnë automatikisht deri sa jeni duke shfletuar në News Feed. Megjithëse videot shfaqen automatikisht pa zë, është mirë që t’i ndalni sidomos nëse jeni të kyçur në …

Qysh me ndalu autoplay të videove nga Facebook në telefon? Read More »

Qysh me përdor Instagram Direct?

Aplikacioni i popullarizuar për shpërndarjen e fotografive Instagram, ka shtuar mundësinë e dërgimit të fogorafive dhe videove në mënyrë private. Para se të mund ta përdorni Instagram Direct, duhet ta instaloni versionin e fundit të Instagram-it, pra versionin 5.0 të cilin mund ta shkarkoni falas nga App Store ose Play Store. Inbox Mesazhet (foto/video) e …

Qysh me përdor Instagram Direct? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME