Mobil & Telefoni

Qysh me fitu smartphone OnePlus One?

The Next Web dhuron një smartphone OnePlus One për lexuesin që mbledh më së shumti pikë duke e shpërndarë lojën shpërblyese në rrjete sociale. Për të marr pjesë në lojë klikoni këtë link https://deals.thenextweb.com/giveaways , kyçuni me Facebook dhe pastaj klikoni Enter Now: Mbledhni pikë duke bërë Follow, Tweet, +1, dhe Share. Fituesi zgjedhet pas …

Qysh me fitu smartphone OnePlus One? Read More »

Qysh me liru hapsësirë në iPhone duke optimizuar fotografitë?

Nëse e përdorni iPhone-in tuaj si kamerë për t’fotografuar dhe jeni të brengosur që do t’mbeteni pa hapësirë të lirë, me iOS 8 mund t’i optimizoni fotografitë. iOS 8 ju jep mundësinë të ruani fotografitë dhe videot e optimizuara në telefon, në ndërkohë që të ruani verzionin e plotë në llogari të iCloud në mënyrë …

Qysh me liru hapsësirë në iPhone duke optimizuar fotografitë? Read More »

Qysh me i rikthy fotografitë e fshira në iOS 8?

Nëse aksidentalisht fshini një foto ose video në iOS 8, ju mund ta riktheni brenda 30 ditëve. Kjo mundësi është shtuar në verzionin e fundit të iOS. Kur një foto ose video fshihet, në iOS 8 vendoset në një album të quajtur Recently Deleted. Ju mund të hyni në këtë album duke hapur aplikacionin Photos->Recently Deleted. …

Qysh me i rikthy fotografitë e fshira në iOS 8? Read More »

Qysh me i zgjidh detyrat e Matematikës në iPhone?

PhotoMath lexon dhe zgjidh problemet matematikore në kohë reale duke përdorur kamerën e telefonit tuaj. Kjo e bën Matematikën të lehtë dhe të thjeshtë duke edukuar përdoruesit si të zgjidhin problemet e matematikore. Përparësi e këtij aplikacioni është se përveç rezultatit, tregon edhe hapat e zgjidhjes së detyrës. Për momentin, ky aplikacion është i disponueshëm …

Qysh me i zgjidh detyrat e Matematikës në iPhone? Read More »

Qysh me instalu iOS 8 në iPhone, iPad, iPod?

iOS 8, sistemi më i ri operativ i Apple për pajisjet iPhone, iPad, iPad mini dhe iPod touch, ka dalë në treg, duke sjellur funksione te reja me bollëk. Përditësimi në sistemin operativ iOS 8 është pa pagesë si zakonisht dhe është relativisht proces i thjeshtë. Çka duhet të bëni paraprakisht? – Kontrolloni nëse pajisja juaj …

Qysh me instalu iOS 8 në iPhone, iPad, iPod? Read More »

Qysh me i fsheh fotografitë në Android?

Për fshehjen e fotografive ne Android ka shumë opsione. Dy nga aplikacionet më të njohura për këtë janë Vaulty dhe Gallery Lock Lite. Vaulty: Për të fshehur fotografitë me këtë aplikacion, hapni galerinë dhe mbani të shtypur fotografinë deri sa të shfaqet menyja. Poashtu mund të zgjedhni më shumë se një fotografi dhe nëpërmjet opsionit “Share” t’i dërgoni …

Qysh me i fsheh fotografitë në Android? Read More »

Qysh me shkarku stickers për Viber në smartphone?

Viber është një aplikacion që ju lejon të dërgoni mesazhe dhe të bëni thirrje nëpërmjet internetit, ose VOIP (Voice over Internet Protocol). Përveç SMS-ave të zakonshëm dhe thirrjeve, ka karakteristika të tjera që e bëjnë Viber-in interesant për t’u përdorur, një nga të cilat është përdorimi i stickers në mesazhet tuaja. Disa stickers janë të …

Qysh me shkarku stickers për Viber në smartphone? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME