Mobil & Telefoni

Qysh me i ditë aplikacionet e domosdoshme për Android?

Pocket për Android Pocket për Android, më herët i njohur si Read It Later, është një aplikacion digjital për etiketim që ju mundëson të “përvetësoni” artikujt, faqet dhe videot që i gjeni në Ueb në mënyrë që t’i lexoni më vonë. Pocket, është gjithashtu i disponueshëm edhe për kompjuter dhe tablet, prandaj ju mund të …

Qysh me i ditë aplikacionet e domosdoshme për Android? Read More »

Qysh me ndryshu stilin e shkrimit në Whatsapp?

Versioni i fundit i WhatsApp i lëshuar në App Store, në përshkrimin e tij shkruan vetëm BugFixes, është zbuluar një risi e vogël. Tani modifikohet lloji i shkrimit, mund të shkruani me shkronja të trasha, të pjerrëta ose të vijëzuara. Për të shkruar me shkronja të trasha: shtoni simbolin (*) përpara dhe pas fjalisë. Për shembull: *tung* Për …

Qysh me ndryshu stilin e shkrimit në Whatsapp? Read More »

Qysh me instalu aplikacionin që informon mbi emergjencat?

UNDP në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme / Agjencinë e Menaxhimit Emergjent kanë lansuar aplikacionin për telefona të mençur (smartphone) “Aplikacion i Menaxhimit Emergjent në Kosovë – AMEK”. Ky aplikacion do të mbështesë në mënyrë inovative përpjekjet për zvogëlimin e rreziqeve nga fatkeqësitë në Kosovë. Është një aplikacion mobil i thjeshtë, i dobishëm …

Qysh me instalu aplikacionin që informon mbi emergjencat? Read More »

Qysh me i konvertu numrat e mobilit me kodin e ri 383?

Tani shqetësimi i të gjithë shfrytëzuesve është si t’i konvertojnë numrat e telefonit të kontakteve nga +377, +386, +381 në prefiksin e ri, të ardhshëm të Kosovës +383. Ata, të cilët i kanë me qindra e mijëra kontakte, ky konvertim paraqet një sfidë, të mundimshme, manuale, për përditësimin e kontakteve. Zgjidhjen kësaj sfidë, e ka …

Qysh me i konvertu numrat e mobilit me kodin e ri 383? Read More »

Qysh me shtu privatësinë në Snapchat?

1.Postoni vetëm fotografi të përshtatshme. Mbani mend që njerëzit mund të bëjnë ‘Screenshot’ në snapet që ju dërgoni dhe i ruajnë në galeritë e tyre të fotografive. 2.Shtoni në Snapchat vetëm personat të cilët i njihni personalisht, pasi që është shumë e thjeshtë të hapet një llogari në emër të dikujt tjetër. 3.Ndryshoni privatësinë që …

Qysh me shtu privatësinë në Snapchat? Read More »

Qysh me përdor WhatssApp-in në kompjuter?

Një ndër aplikacionet më të popullarizuara për mesazhe në smartphone, Whatsapp ka lansuar edhe webfaqen nëpërmjet të cilës mund të dërgoni mesazhe nga kompjuteri. 1. Sigurohuni që keni versionin e fundit të aplikacionit WhatsApp duke e shkarkuar nga PlayStore 2. Në Google Chrome hapni https://web.whatsapp.com/ 3. Skanoni QR kodin e shfaqur ne webfaqe me smartphone. …

Qysh me përdor WhatssApp-in në kompjuter? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME