Kompjuter

Qysh me ndryshu fjalëkalimin e wireless-it?

Për të ndryshuar fjalëkalimin e wireless është e thjeshtë, por e nevojshme, sepse shpesh herë ndodh që dikush përdor wirelessin tuaj dhe e keqpërdor atë duke shkarkuar, dhe duke ju dëmtuar juve. Hapi 1: Hapni një shfletues interneti (p.sh Google Chrome) dhe në shiritin për kërkim shkruani tplinklogin.net Hapi 2: Hapet një kornizë e cila kërkon …

Qysh me ndryshu fjalëkalimin e wireless-it? Read More »

Qysh me rregullu Google Chrome nëse nuk hapen faqet?

Nëse browseri juaj i Google Chrome, nuk po i hap faqet, por interneti juaj po i hap faqet mirë, ekzistojnë disa alternativa për rregullimin e saj. Mënyra 1: Ri-instalojeni Google Chrome. Mënyra 2: Klikoni mbi ikonën e Google Chrome-s, dhe shtypni tastin e djathtë, pastaj zgjedhni opcionin “Properties”.  Te “Target” shkoni në fund të linkut dhe …

Qysh me rregullu Google Chrome nëse nuk hapen faqet? Read More »

Qysh me shpejtu punën e kompjuterit?

Hapi 1: Klikoni te pulla “Start”. Hapi 2: Pastaj zgjedhni opcionin “Run”. Hapi 3: Shkruani “msconfig”. Hapi 4: Klikoni “Ok”. Hapi 5: Hapet dritarja e re, zgjedhni opcionin “Startup” si në foton në vijim: Hapi 6: Largojeni “tikun” të gjitha programeve të cilat ju tashmë nuk i përdorni. Hapi 7: Klikoni “Ok”.

Qysh me mbyll një program i cili nuk përgjigjet?

Shpesh herë ndodh që ndonjë program gjatë punës në kompjuter, shfaq mesazhing (not responding) i cili në gjuhën shqipe, do të thotë se programi nuk përgjigjet. Për të mbyllur një program i cili nuk përgjigjet ekzistojnë alternativa të ndryshme, por një alternativë interesante për të mbyllur programin i cili nuk po përgjigjet është duke mos e …

Qysh me mbyll një program i cili nuk përgjigjet? Read More »

Qysh me ndryshu gjuhën në windows?

Hapi 1: Klikoni pullën “Start”, zgjedhni opcionin “Settings” pastaj klikoni “Control Panel”. Hapi 2: Pasi të hapet “Control Panel”, klikoni tek “Regional and Language Options”. Hapi 3: Hapet një dritare e re, ku gjuha e parazgjedhur është “English”, ndryshojeni në “Albanian”.

Qysh me ndal sugjerimin për përkthim në Google Chrome?

Google Chrome në mënyrë automatike i ofron përdoruesit që të përkthej faqen e cila është në një gjuhë të ndryshme nga gjuha e parapërzgjedhur, e cila zakonisht është gjuha angleze. Nëse dëshironi të ndaloni sugjerimin për përkthimin e faqes nga Chrome, atëherë ndiqni hapat në vijim. Hapi 1: Hapeni Google Chrome. Hapi 2: Siç shihet në foton …

Qysh me ndal sugjerimin për përkthim në Google Chrome? Read More »

Qysh me ndryshu faqen startuese në Google Chrome?

Nëse ju dëshironi që një faqe e caktuar, si Facebook apo Google, të hapet automatikisht kur ju e hapni browserin e Google Chrome, atëherë ndiqni hapat në vijim. Hapi 1: Hapeni Google Chrome. Hapi 2: Siç shihet në foton më poshtë, klikoni në pullën lartë djathtas, pastaj zgjedhni opcionin Settings. Hapi 3: Pasi të keni …

Qysh me ndryshu faqen startuese në Google Chrome? Read More »

Qysh me shfletu në internet pa lënë gjurmë?

Nëse ju dëshironi që browseri juaj të mos ruajë historinë e shfletimit, dhe të shkarkimit të ndonjë file apo programi, atëherë ekziston një mënyrë e cila juve u mundëson që të ta bëni atë. Gjithashtu, duke përdorur këtë mënyrë kompjuteri juaj nuk ngarkohet me caches dhe cookies, të cilat nëse nuk fshihen për një kohë …

Qysh me shfletu në internet pa lënë gjurmë? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME