Kompjuter

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Hapi 1: Hyni në llogarinë tuaj të Google dhe shkoni në Google Docs . Në anën e djathtë të sipërme të dritares ka një ikonë dosje për të ngarkuar fotografi të reja. Klikoni mbi të për të vazhduar. Hapi 2: Ngarkoni një PDF file nga kompjuteri duke shtypur ” Select a file from your computer”  …

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”? Read More »

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?

PDF janë dokumente të përshtatshme dhe lehtësisht të arritshme. Megjithatë, ju mund të dëshironi të ktheni PDF tuaj në një dokument Word kështu që ju mund të realizoni atë. Vetëm mos harroni se ju nuk do të mund ta ktheni ndonjë imazh nga PDF në një dokument Word. Nëse doni të dini se si ta …

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”? Read More »

Qysh me u bo kodues?

Projekti ALMOOC i lançuar përmes platformës inovative EDUonGo i jep mundësinë shqiptarëve të sfidojnë veten në këtë fushë jo dhe aq të exploruar. Çfarë është kodimi, si të kodojmë, dhe a është kodimi një mision i pamundur? Këto janë pyetje që shtrohen rëndom thuajse tek çdo individ . Një lloj përgjigjie e gjejmë në një …

Qysh me u bo kodues? Read More »

Qysh me fshi ndonjë email adresë e cila ruhet në web faqe?

Shpesh herë ndodhë që, kur ju i qaseni një web faqeje, aty ruhet ndonjë email adresë, emër përdorues i padëshirueshëm. Për t’i fshirë ato veq e veq, pra ndonjë të caktuar, atëherë përdorni hapat e thjesht në vijim. Fjala është për fshirjen e adresave që ruhen si në foton në vijim: Hapi 1: Vizitoni faqen në …

Qysh me fshi ndonjë email adresë e cila ruhet në web faqe? Read More »

Qysh me ndryshu pozitën e ekranit në kompjuter?

Shpesh herë ndodh që pozita e ekranit të kompjuterit tuaj të ndryshohet gjatë luajtjes së lojrave të ndryshme, pra me kombinimin e tasteve të ndryshme, për ta rikthyer pozitën e mëparshme të ekranit, atëhërë përdorni këtë hap: Shtypni tastet CTRL + ALT + Shigjetat si në foto  dhe ekrani juaj do të drejtohet në pozitën …

Qysh me ndryshu pozitën e ekranit në kompjuter? Read More »

Qysh me bo screenshot në laptop?

Hapi 1: Shkoni tek faqja të cilën dëshironi ta bëni screenshot, dhe klikoni tastin “Fn” pastaj “Print scr” ose “Print sc” si në foton në vijim: Hapi 2: Hapeni “Paint” dhe tek menyja kryesore zgjedhni opcionin “Edit” e pastaj nën opcionin “Paste”. Hapi 3: Zgjedhni opcionin “File” pastaj nënopcionin “Save ose Save as” për ta …

Qysh me bo screenshot në laptop? Read More »

Qysh me i blloku dritaret popup?

Hapi 1: Hapeni një dritare të cilit do shfletues që ju përdorni zakonisht, të tillë si Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrome ose Safari. Nëse shfletuesit tuaj janë përditësuar(janë bërë update), ata duhet të gjithë të kenë një formë të “popup blocker” që mund të jenë të aktivizuara për të ndihmuar në parandalimin e popups të …

Qysh me i blloku dritaret popup? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME