Kompjuter

Qysh Me Përdor iPhone si Maus te Kompjuterit?

Programi Splashtop Remote Touchpad mundeson qe ta kontrolloni kompjuterin tuaj me ane te iPhone. Shkarkoni programin Splashtop Remote Touchpad nga iTunes dhe instalojeni. Pasi ta keni instaluar, hapeni programin. Me pas ne pjesen e poshtme te ekranit do te shihni instruksionet e metejshme per perdorimin e programit. Tani duhet ta instaloni programin Splashtop Remote Touchpad …

Qysh Me Përdor iPhone si Maus te Kompjuterit? Read More »

Qysh Me Shiku Video nga YouTube në Desktop?

Ne kete artikull do te tregohet per aplikacionin DeskTube i cili mundeson te shikoni video nga YouTube ne desktopin tuaj. Shkarkoni programin DeksTube nga ketu, dhe instalojeni ne kompjuterin tuaj. Programi eshte i ndertuar ne Adobe Air, dhe instalimi eshte shume i thjeshte. Pas instalimit, hapeni programin dhe do te shihni se perdorimi eshte shume …

Qysh Me Shiku Video nga YouTube në Desktop? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME