Kompjuter

Qysh me e rregullu ekranin e kthyer anash?

Shumica e sistemeve operative ofrojnë opcione për kthimin e ekranit për të ju ndihmuar të krijoni ekran të jashtëm. Shpeshherë ky veprim mund të shkoj gabimisht kur përdoruesi dëshiron ta rikthej ekranin në gjendjen e mëparshme. 1.Shtypni Ctrl+Al, dhe njërën shigjetë. Për ta kthyer ekranin nga lartë poshtë shtypni Ctrl+Al+ ↓ Për ta rikthyer në gjendjen …

Qysh me e rregullu ekranin e kthyer anash? Read More »

Qysh me përgaditë pastrues për laptop?

Pastrimi i laptopit është i thjeshtë, por duhet të jeni të kujdesshëm ndaj produkteve që përdorni, në mënyrë që të shmangi dëmtimin e tij. Përbërësit: 2 lugë ujë 2 lugë uthull e bardhë. 1.Vendosen përbërësit në një shishe me spërkatës. 2.Spërkatni në një leckë me mikrofibra. 3.Pastroni kapakun e laptopit së pari. 4.Butësisht pastroni ekranin …

Qysh me përgaditë pastrues për laptop? Read More »

Qysh me pas qasje në iCloud nga kompjuteri?

Llogaria juaj në iCloud ju lejon të keni qasje në të gjitha pajisjet tuaja Apple. 1.Kyquni në www.iCloud.com me llogarinë tuaj të Apple. 2.Hapeni aplikacionin e fotove. 3.Kërkoni për fotot që ju duhen në librarinë e fotove të iCloud. 4.Klikoni në opcionin Select Photos për ti selektuar disa foto njëherazi. 5.Klikoni Download për të shkarkuar …

Qysh me pas qasje në iCloud nga kompjuteri? Read More »

Qysh me ndalë kompjuterin pas përfundimit të shkarkimeve?

Nëse nuk prisni dot derisa të përfundojnë shkarkimet atëherë keni një zgjidhje: të instaloni një shtojcë (add-on) në shfletuesin tuaj. Nëse perdorni Mozilla Firefox, versionet 3.6 dhe më të vjetra, kjo gjë është shumë e thjeshtë. Mjafton të shkarkoni shtojcën përmes faqes zyrtare të Firefox. Aplikacioni i quajtur Auto Shutdoën për (Ëindoës, Mac apo Linux) …

Qysh me ndalë kompjuterin pas përfundimit të shkarkimeve? Read More »

Qysh me shtu një lokacion të ri në Google Maps?

Google Maps përdoret për të shikuar adresat në Internet . Kur një përdorues kërkon një vend të caktuar përmes Google Maps aty shfaqen biznese apo të ngjashme që gjinden në atë pjesë. Hapi 1: Shkoni në Google Maps dhe kërkoni për vendin që ju doni të emërtoni. Hapi 2: Klikoni në linkun që shfaqet në …

Qysh me shtu një lokacion të ri në Google Maps? Read More »

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Online Conversion”?

Hapi 1: Gjeni një konvertues nga PDF në Word. Ju do të jeni në gjendje të përdorni një konverutes online për të konvertuar dokumentin tuaj nga PDF në Word pa shkarkuar ndonjë program në kompjuterin tuaj. Gjeni një website të besueshëm dhe të lirë, të tillë si nga “PDF” në Word. Hapi 2: Zgjidhni opsionin …

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Online Conversion”? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME