Internet

Qysh Me Kriju Llogari ne Wikipedia? x

Wikipedia (Enciklopedia e Lirë), synon krijimin e një enciklopedie të plotë, pa gabime, në të gjitha gjuhët, e korrigjueshme nga të gjithëdhe e lirë për përdorim. Wikipedia përdor teknikën Wiki si mjet bashkëpunimi midis autorëve.Çdokush prej jush mund të kontribuojë vullnetarisht me dijen e tij për zgjerimin e mëtejshëm të kësaj enciklopedie të lirë. Hapat fillestare janë më se …

Qysh Me Kriju Llogari ne Wikipedia? x Read More »

Qysh Me Shpejtu Internetin?

Shfrytezuesit e internetit, jo gjithmone e kane shpejtesine e madhe te internetit. Sidoqofte, nese tentoni te modifikoni dicka ne shfletuesin tuaj pa njohurine e duhur, mund mos ta beni fare me te shpejte. Me poshte i gjeni ca instruksione qe ju ndihmojne per kete problem.

Qysh Me hap nje llogari ne TWITTER?

Twitter është një website social apo mikro blogging ku ju mund te dergoni mesazhin tuaj duke shkruar një mesazh të shkurtër me 140 karaktere . Ju mund qaseni me anë të Twitter.com apo ju mund të përdorni edhe telefon apo me kompjuter / laptop dhe SMS.

Qysh Me Shtu Video ne YouTube.com?

Pasi qe e keni videon sigurohuni qe madhesia e saj te jete me e vogel se 2GB, ne njerin nga formatet e zakonshme, dhe me kohezgjatje me e shkurte se 15 Minuta (nese nuk keni ndonje marrveshje speciale per kohezgjatje tejter). Nëse të gjitha këto gjëra janë në rregull, ju jeni tani të gatshëm të ngarkoni!

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME