Internet

Qysh me ndal, kontrollu nese ke Google Docs virusin?

Qysh me dite nese je afektu nga ky virus? Cili virus lexo ketu Nese keni klikuar ne “Allow” kur ju kane kerkuar casje ne llogarine tuaj mundesite jane te mdhaja qe ke pranu virusin, Nese nuk keni klikuar ne link atehre gjithcka eshte ne regull! Virusi ka mund te fshij edhe veten pasi qe ka kry komandat e nevojshme. Cilat jane …

Qysh me ndal, kontrollu nese ke Google Docs virusin? Read More »

Qysh me përdorë llogarinë e PayPal në Amazon?

Normalisht, Amazon nuk pranon pagesa përmes llogarive të PayPal. Ky është një lajm i keq, nëse jeni mësuar që shoppingun online ta paguani përmes kësaj llogarie. Ekziston një mënyrë për të paguar për këto porosi në Amazon përmes PayPal. 1.Hapni llogarinë tuaj të Paypal, dhe verifikoni atë duke klikuar në opcionin Ëallet. Dhe tek opcioni …

Qysh me përdorë llogarinë e PayPal në Amazon? Read More »

Qysh me i ditë dëmet nga varësia nga interneti?

Kjo varësi e cila deri tani është definuar si çrregullim në kontrollimin e impulseve, dëmton materien e bardhë të trurit dhe nxit reaksione të varësisë, në mënyrë të ngjashme si te narkomanët. Varësia nga Interneti pengon punën e qelizave nervore te adoleshentët dhe shkakton dëmtim të trurit ngjashëm si tek ata që janë të varur …

Qysh me i ditë dëmet nga varësia nga interneti? Read More »

Qysh me i ditë efektet negative nga rrjetet sociale?

Sipas një studimi të fundit nga Universiteti i Kopenhagës, rezulton se përdorimi i tepruar i mediave sociale, mund të krijojë ndjenjën e zilisë. Në artikullin e publikuar, thuhet se kjo veçanërisht ndikon negativisht edhe nëse nuk gjendeni në një lidhje me dikë tjetër. Studimi i bërë me më shumë se 1 mijë pjesëmarrës të cilët …

Qysh me i ditë efektet negative nga rrjetet sociale? Read More »

Qysh me shtu një lokacion të ri në Google Maps?

Google Maps përdoret për të shikuar adresat në Internet . Kur një përdorues kërkon një vend të caktuar përmes Google Maps aty shfaqen biznese apo të ngjashme që gjinden në atë pjesë. Hapi 1: Shkoni në Google Maps dhe kërkoni për vendin që ju doni të emërtoni. Hapi 2: Klikoni në linkun që shfaqet në …

Qysh me shtu një lokacion të ri në Google Maps? Read More »

Qysh me filtru përmbajtjen e internetit për femijë?

Fëmijët dhe teknologjia jo gjithëherë janë kombinim i mirë, andaj na takon neve të rriturve që t’a menaxhojmë këtë situatë. Është e vështirë që t’ja ndalosh përdorimin e pajisjeve që kanë çasje në internet, si dhe më e vështirë t’i monitorosh se çfarë po bëjnë në internet. Andaj mënyrë e mirë është t’a konfigurojmë OpenDNS …

Qysh me filtru përmbajtjen e internetit për femijë? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME