Facebook

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?

Ekzistojnë disa mënyra për të rritur numrin e “likeve-pëlqimeve” në fan pagen tuaj në facebook, ka mënyrë nëpërmjet hackimit, por kjo është një mënyrë efektive, jo duke përdorur ndonjë program apo diçka tjetër për të shtuar like, jo reale. Mënyra 1: Ju mund të rritni numri ne likeve në faqen tuaj në facebook, duke vendosur butonin për …

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook? Read More »

Qysh me ndryshu emrin e përdoruesit në facebook?

Disa prej jush keni gabuar në fillim gjatë zgjedhjes së emrit përdorues në facebook, por nëse ju keni përzgjedhur vetëm një herë emrin e përdoruesit, atëherë atë mund ta ndryshoni duke përmbushur hapat në vijim: Hapi 1: Tek pulla për opcione, në anën e djathtë lartë tek facebooku juaj, zgjedhni opcionin “Settings”. Hapi 2: Pastaj …

Qysh me ndryshu emrin e përdoruesit në facebook? Read More »

Qysh me rritë sigurinë e llogarisë tuaj në Facebook?

Ekzistojnë mënyra të ndryshme për rritjen e nivelit të sigurisë në llogarinë tuaj në Facebook, si konfirmimi i llogarisë suaj me numrin e celularit dhe shtimi i pyetjeve të sigurisë në llogari. Por, ekziston edhe një mënyrë tjetër për rritjen e sigurisë, e cila nuk është e njohur për shumicën e njerzve dhe është shtuar si metodë …

Qysh me rritë sigurinë e llogarisë tuaj në Facebook? Read More »

Qysh me i postu postimet nga webi juaj në rrjetet sociale automatikisht?

Nëse ju keni ndonjë blog apo web, dhe që nuk keni kohë që çdo postim nga blogu apo webi juaj ta postoni në rrjetet sociale si facebook apo twitter, atëherë ne kemi gjetur zgjidhjen e postimit automatik të postimeve nga blog apo webi juaj në rrjetet sociale automatikisht. Hapi 1: Regjistrohuni në dlvr.it Hapi 2: …

Qysh me i postu postimet nga webi juaj në rrjetet sociale automatikisht? Read More »

Qysh me ditë kush ju bën unfriend në Facebook?

Për shumë njerëz, Facebook është mënyra më dominuese për të qëndruar në kontakt me miqtë e tyre, anëtarët e familjes, shokët e klasës, kolegët dhe të afërmit. Është vështirë të gjeni dikë në rrethin tuaj që përdor internetin, por nuk e përdor Facebook-un. Ju merrni një njoftim kur dikush dërgon ose pranon kërkesat tuaja të …

Qysh me ditë kush ju bën unfriend në Facebook? Read More »

Qysh me ndalu autoplay të videove nga Facebook në telefon?

Në azhorimin e fundit të aplikacionit të Facebook në iOS dhe Android është shtuar një tipar i ri i cili bën që videot e vendosura në Facebook të fillojnë automatikisht deri sa jeni duke shfletuar në News Feed. Megjithëse videot shfaqen automatikisht pa zë, është mirë që t’i ndalni sidomos nëse jeni të kyçur në …

Qysh me ndalu autoplay të videove nga Facebook në telefon? Read More »

Qysh me i ndalu aplikacionet virale që shpërndajnë linqe në facebook?

Kohëve të fundit në Facebook janë përhapur në mënyrë virale disa linqe shumë bezdisëse që po bëjnë gjiron e tyre nëpër News Feed-in e secilit prej nesh. Edhe pse në shumicën e rasteve linqet kanë tituj absurd të tipit “Një nxënës vret veten dhe më pas shokët e tij (VIDEO)” , ato vazhdojnë të klikohen …

Qysh me i ndalu aplikacionet virale që shpërndajnë linqe në facebook? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME