Facebook

Qysh me i ditë efektet negative nga rrjetet sociale?

Sipas një studimi të fundit nga Universiteti i Kopenhagës, rezulton se përdorimi i tepruar i mediave sociale, mund të krijojë ndjenjën e zilisë. Në artikullin e publikuar, thuhet se kjo veçanërisht ndikon negativisht edhe nëse nuk gjendeni në një lidhje me dikë tjetër. Studimi i bërë me më shumë se 1 mijë pjesëmarrës të cilët …

Qysh me i ditë efektet negative nga rrjetet sociale? Read More »

Qysh me fshi historinë e kërkimit në Facebook?

Facebook-u është i mrekullueshëm për të kontaktuar me miqtë dhe familjen tuaj, por gjithashtu në prapavi krijon një bazë të dhënash për çdo gjë që ju kërkoni në të. Nëse doni të kufizoni informacionet që Facebook ruan për ju, ose vetëm hiqni sende të parëndësishme ose të padëshiruara që keni kërkuar, mund të fshini historinë …

Qysh me fshi historinë e kërkimit në Facebook? Read More »

Qysh me verifiku Facebook Page?

Figurat e njohura publike dhe faqet e ndryshme në Facebook që kanë numër të madh të ndjekësve e kanë mundësinë të verifikohen nga Facebook si faqe autentike zyrtare. Profilet dhe faqet e verifikuara kanë simbolin “tick” pranë emrit  Procesin e verifikimit të profileve për figurat publike e ka lehtësuar aplikacioni Facebook Mentions. Ky aplikacion momentalisht është i …

Qysh me verifiku Facebook Page? Read More »

Qysh me shiku prej kur e keni shok/shoqe dikë në facebook?

Shumë persona janë kurreshtarë të dijnë se sa kohë ka që ata janë miq mes mes vete në rrjetin social facebook. Për të ditur datën e saktë se prej kur jeni shok/shoqe me dikë, atëherë ndiqni hapat në vijim: Hapi 1: Kycuni në llogarinë tuaj në facebook. Hapi 2: Hyni në profilin e shokut/shoqes, për …

Qysh me shiku prej kur e keni shok/shoqe dikë në facebook? Read More »

Qysh me i ndal njoftimet nga facebook në emailin tuaj?

Facebook ju dërgon vazhdimisht njoftimet në emailin tuaj, për ti ndalur këto njoftime të cilat vijnë nga facebook, ndiqni hapat në vijim. Hapi 1: Kyçuni në llogarinë tuaj në facebook. Hapi 2: Siç shihet në fotografinë në vijim, hyni tek “Settings” ose “Llogaria”. Hapi 3: Në anën e majtë, klikoni tek “Notifications” ose “Njoftimet”. Hapi …

Qysh me i ndal njoftimet nga facebook në emailin tuaj? Read More »

Qysh me mbyll llogarinë në facebook?

Nëse ju dëshironi të deaktivizoni llogarinë tuaj në facebook, qoftë për një kohë të caktuar, qoftë përgjithmonë, ndiqni hapat në vijim. Hapi 1: Kyçuni në llogarinë tuaj në facebook. Hapi 2: Klikoni këtu për të shkuar tek faqja e deaktivizimit. Hapi 3: Zgjedhni arsyen e deaktivizimit të llogarisë tuaj, dhe pastaj klikoni butonin “Confirm”. Llogaria …

Qysh me mbyll llogarinë në facebook? Read More »

Qysh me i shfaqet postimet e fundit në kryefaqe në facebook?

Zakonisht në mënyrë automatike, tek kryefaqja e facebook, shfaqet opcioni “Sort: Top Stories”, e cila shfaq postimet më interesante, por për të shfaqur postimet e fundit në kryefaqen tuaj në facebook, ju duhet që të ndiqni hapat në vijim. Hapi 1: Kyçuni në llogarinë tuaj në facebook. Hapi 2: Si në fotografinë në vijim, zgjedhni opcionin …

Qysh me i shfaqet postimet e fundit në kryefaqe në facebook? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME