Elektronikë

Qysh Me Permiresu Jetegjatesine e Baterise se Llaptopit?

Është një problem i njohur rreth asaj që shumë aplikacione të Microsoft janë duke harxhuar baterinë e llaptopit dhe, për ta përmirësuar këtë problem, ju mund të përdorni Microsoft Fix IT. Ky aplikacion ju ndihmon në rritjen e jetëgjatësisë së baterisë në llaptopin tuaj, ashtu që ju mund ta përdorni atë për një kohë më …

Qysh Me Permiresu Jetegjatesine e Baterise se Llaptopit? Read More »

Qysh me zgjedh Televizor High-Definition?

Kane kaluar ditet e televizoreve qe punonin me rreze katode, pasi qe sot kemi televizor me ekran te rrafshet qe punojne me teknologjine plasma dhe LED. Televizoret high-definition (definicion te larte) jane nje nga paisjet elektronike me te popullarizuara anembane botes, pasi qe mund te dhurojne pervoje argetuese te pakrahasueshme nga paraardhesit e tyre. Sidoqofte, …

Qysh me zgjedh Televizor High-Definition? Read More »

Qysh funksionon BARKODI ?

Barkodet janë përdorur më parë në dyqanet ushqimore. Nëse ju shikoni në frigorifer apo podrum ju do të shihni se çdo paketë ka një bar kod shtypur mbi të. Në fakt, gati çdo send që e keni blerë nga një dyqan ushqimor, supermarket apo kudo tjeter ka një barkod te shtypur diku.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME