Elektronikë

Qysh me operu me një Drone si ekspert?

Ky artikull do t’ju tregojë gjithçka që duhet të dini për të fluturuar një drone. Këto udhëzime mund të zbatohen gjithashtu për të fluturuar ndonjë multirotor tjetër. Pasi t’i keni lexuar udhëzimet, mund t’a shikoni edhe videon në këtë artikull. Dirigjuesi Më poshtë është një shembull i të gjitha kontrolleve për të fluturuar një Drone …

Qysh me operu me një Drone si ekspert? Read More »

Qysh me kriju altoparlant nga dëgjueset?

Nëse keni dëgjuese të vjetra të cilat nuk i keni më në përdorim, ato mund t’i ktheni në zmadhues  duke përdorur gota të plastikës si megafonë. Dëgjueset normalisht e hedhin zërin në çdo drejtim andaj nëse ne e orientojmë zërin me gotë të plastikës atëherë ai do të jetë më i zhurmshëm dhe i kjartë. …

Qysh me kriju altoparlant nga dëgjueset? Read More »

Qysh me downgrade Samsung Galaxy S3 prej verzionit 4.3 në 4.1.2?

Pasi që Samsung lëshoi në disa vende update per Samsung Galaxy S3 ( GT-I9300 ) pas një kohe të shkurtër ata vet e ndaluan atë, pasi që përderouesit hasen ne probleme te ndryshme ( harxhimin e baterisë pa kontrollë, telefoni shumë shpesh gjatë përdorimit kishte nevojë për restart (sleep mode). Hapat e parë që telefoni …

Qysh me downgrade Samsung Galaxy S3 prej verzionit 4.3 në 4.1.2? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME