Apple

Qysh me aktivizu tastierën që përdoret me vetëm njërën dorë në iPhone?

Është zbuluar në sistemin iOS 10, një tastierë misterioze që mund të përdoret vetëm me njërën dorë. Kjo tastierë nuk mund të aktivizohet nga asnjë menu i sistemit operativ, por në guidën tonë që po ju sjellim në këtë artikull, do ju shpjegojmë se si ta aktivizoni atë dhe ta përdorni atë në iPhone-in tuaj. …

Qysh me aktivizu tastierën që përdoret me vetëm njërën dorë në iPhone? Read More »

Qysh me pas qasje në iCloud nga kompjuteri?

Llogaria juaj në iCloud ju lejon të keni qasje në të gjitha pajisjet tuaja Apple. 1.Kyquni në www.iCloud.com me llogarinë tuaj të Apple. 2.Hapeni aplikacionin e fotove. 3.Kërkoni për fotot që ju duhen në librarinë e fotove të iCloud. 4.Klikoni në opcionin Select Photos për ti selektuar disa foto njëherazi. 5.Klikoni Download për të shkarkuar …

Qysh me pas qasje në iCloud nga kompjuteri? Read More »

Qysh me hap llogari në iCloud?

1. Hapi i parë është hapja e aplikacionit Settings. 2. Klikoni në Mail, Contacts, Calendars. 3. Klikoni në Add Account. 4. Klikoni në iCloud. 5. Klikoni në Create a new apple ID. 6. Plotësoni të dhënat që ju kërkohen. 7. Zgjidhni në Get a free iCloud email address. 8. Klikoni në Agree në fund.

Qysh me shtu jetëgjatësinë e baterisë në telefon?

1.Hapi i parë për të ruajtur baterinë në telefon është ulja e ndriqimit të ekranit. 2.Opcionin e errësimit të ekranit vendoseni në 15 sekonda, në vend të 1 minuti i cili është automatikisht. 3.Qkyqeni Bluetoothin. 4.Çaktivizoni njoftimet që ju vijnë nga rrjetet sociale. 5.Çaktivizoni “check-ins” automatike nëpër rrjetet sociale, pasi ato aktivizojnë GPS-in dhe konsumojnë …

Qysh me shtu jetëgjatësinë e baterisë në telefon? Read More »

Qysh me u knaqë tu ndëgju muzikë pa pagesë përmes Elly?

Hapi 1 Hape App Store në iOS ose Google Play në Android (bën edhe me alternativa si Aptoide, 1Market ose Amazon AppStore). Hapi 2 Kërko për ‘Elly’ Hapi 3 Shtyp pullën për instalim Hapi 4 Pas instalimit hape Elly-n dhe shtyp pullën e mesit për muzikë Hapi 5 Shtyp pullën për zhanër për ta ndërruar …

Qysh me u knaqë tu ndëgju muzikë pa pagesë përmes Elly? Read More »

Qysh me përditësu sistemin operativ të Apple Watch?

Përditësimet të Apple Watch janë të ngjajshme me të iPhone apo iPad. Pasi që menaxhimi i Apple Watch bëhet përmes iPhone, sepse i duhet çasje në internet, edhe përditësimi i sistemit operativ të orës duhet të bëhet përmes iPhone. Hapi 1 Lidheni iPhone në Wi-fi dhe hapeni aplikacionin Apple Watch. Hapi 2 Prekni të tabin My Watch. …

Qysh me përditësu sistemin operativ të Apple Watch? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME