Apple

Qysh me i lexu SMS-at që i keni fshi nga iPhone?

Funksioni delete te sistemi i Apple ne iPhone sa i perket mesazheve perkatesisht SMS-ave, funksion si soft delete. Çka dmth kjo? Edhe pas fshirjes, mesazhet ne iPhone-in tuaj mbesin te ruajtura ne ~/Library/SMS directory si nje fajll me emrin sms.db . Ne vazhdim do te ju tregojme per nje metode qe ju lejon ti qaseni mesazheve …

Qysh me i lexu SMS-at që i keni fshi nga iPhone? Read More »

Qysh Me Instalu Zeri ne Telefon?

Instalimi i Zëri Mobile për iPhone Klikoni në ikonën App Store. Në opsionin “Search” shkruani Zëri. Kur të hapet faqja me aplikacionin e Zëri, kliko së pari në kutinë “Free”, pastaj “Install”. Përcilli udhëzimet dhe instaloje aplikacionin. Instalimi i Zëri aplikacionit për Android Që ta instaloni aplikacionin Zëri Mobile në telefonat tuaj me sistemin operativ …

Qysh Me Instalu Zeri ne Telefon? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME