Apple

Qysh me kriju Jailbreak për iOS10?

1.Për të aktivizuar Jailbreak për iOS10 së pari lidhet pajisja me iTunes, në të cilin krijohet një backup. 2.Deaktivizoni kodin për cbllokimin e pajisjes. 3.Hapet Cydia ipactor https://yalu.qwertyoruiop.com/ 4.Pasi Cydia impactor kërkon adresen, shënoni Apple ID për tu kyqur. 5.Pasi të instalohet do të shfaqet ikona Springboard. Para se ta hapni atë duhet të konfiguroni …

Qysh me kriju Jailbreak për iOS10? Read More »

Qysh me fshi një backup të ruajtur në iCloud?

Nëse vëreni se hapësira juaj në iCloud është shumë e mbushur nga backupet që keni krijuar, atëherë mund të lironi hapësirë në këtë mënyrë: 1.Së pari hapet aplikacioni Settings. 2.Pastaj klikohet në iCloud>Storage&Backup>Manage Storage. 3.Zgjedhni pajisjen tuaj dhe gjeni opcionin Delete Backup, dhe konfirmoni.

Qysh me e kursy baterinë në iPhone?

Sa më shumë që krijohen verzionet e reja, shpejtësia e procesoëve grafikë të iPhonëve rritet, duke shkaktuar kështu shpenzimin më të madh të baterisë. Nga lista e funksioneve në iPhone, mund të deaktivizohet një pjesë e efekteve grafike në këtë mënyrë: Klikojmë në Settings>General>Accessibility>Reduce Motion. Pas kësaj hapet dritarja në të cilin menaxhoni efektet grafike …

Qysh me e kursy baterinë në iPhone? Read More »

Qysh me e mbushë baterinë më shpejtë në iPhone?

1.Përdorimi i mbushësit të iPadëve është zgjidhje për mbushje më të shpejtë të baterive. Kjo, sepse fuqia e nevojshme për të mbushur iPad është më e madhe se sa e mbushësve të iPhonit. 2.Aktivizimi i Airplane mode në iphone do të bllokojë pranimin e telefonatave dhe mesazhaeve. Por, mbushja e baterisë do të jetë shumë …

Qysh me e mbushë baterinë më shpejtë në iPhone? Read More »

Qysh me shtu kontakte në iPad?

1.Klikoni në ikonën e Contacts në menunë kryesore të iPad. 2.Klikoni butonin plus + në fillim të faqes. 3.Shënoni emrin dhe mbiemrin në dy fushat e para. 4.Shënoni numrin dhe të dhënat e tjera nëse dëshironi. 5.Klikoni opcionin Done në fillim të faqes.

Qysh me e përdorë Youtube dhe aplikacionet e tjera njëkohësisht?

Shumë përdorues iOS duhet të ndalojnë këngën në YouTube për të lexuar një mesazh apo për të kontrolluar aplikacionet e tjera. Kjo i bezdis shumë të gjithë. Një reporter nga India ka zbuluar si të përdorni aplikacionet e tjera pa ndërprerë këngën në YouTube. Por kjo funksionon vetëm nëse e hapni YouTube-in nga Safari dhe …

Qysh me e përdorë Youtube dhe aplikacionet e tjera njëkohësisht? Read More »

Qysh me shtu jetëgjatësinë e baterisë në iOS 10?

1.Limitoni shërbimin e Location. Shumë programe që ju instaloni kërkojnë shërbimin e Location, dhe ky funksion me siguri konsumon bateri edhe pse ju nuk po e përdorni atë. Duke vajtur tek menu-ja Settings -> Privacy -> Locations Settings, mund të ç’aktivizoni këtë shërbim për programet që nuk ju duhet. 2.Intensiteti i dritës së ekranit. Edhe ky funksion …

Qysh me shtu jetëgjatësinë e baterisë në iOS 10? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME