Mirëmbajtje shtëpiake

Qysh me largu ngjyrën e markerit nga materialet?

1.Nëse ngjyra e markerit nuk është tharë ende, atëherë me anë të një lecke të thatë fërkoni njollën. Kjo do të largojë ngjyrën e cila nuk është thithur ende nga materiali i pambukut. 2.Nëse ngjyra është tharë atëherë do të ju duhet një tretësirë me përqindje të lartë alkooli. Aplikoni një sasi të vogël alkooli …

Qysh me largu ngjyrën e markerit nga materialet? Read More »

Qysh me përgaditë dezinfektues natyral?

Përbërësit: 100 ml uthull të bardhë 100 ml peroksid hidrogjeni 3% vaj esencial. 1.Shtoni uthullën në një shishe me spërkatës. Shtoni 5-10 pika të vajit esencial të dëshirës suaj. Këto vajëra do të ndihmojnë të reduktojnë aromën e fortë të uthullës. 2.Peroksidi hidrogjenit nuk duhet ekspozuar në dritë. Mbajeni në shishen e tij me ngjyrë …

Qysh me përgaditë dezinfektues natyral? Read More »

Qysh me i pastru pllakat?

Përbërësit: 1 gotë ujë të ngrohtë 1 lugë sodë bikarboni ¼ e gotës uthull e bardhë. 1.Shtoni 1 lugë sodë bikarbone në 1 gotë ujë të ngrohtë dhe kombinoni mirë. 2.Gradualisht shtoni uthullën në përzierjen me ujë. 3.Vendoseni në një shishe me spërkatës direkt në leckë me mikrofibër, dhe pastroni pllakat.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME