Kafshë & Insekte

Qysh me i kuptu sinjalet që na japin qentë përmes gjuhës së trupit?

Bashkëjetesa mes njeriut dhe qenit është një lidhje që ekziston e zhvillohet që prej mëse se 10 mijë vjetësh. Atëherë kur njeriu vendosi të zbusë e të përdorë pjesëtarin e familjes së Canis Lupus, duke e kthyer atë në “Canis Familiaris”. Marrëdhënia mes dy specieve nuk ka qenë gjithmonë e lehtë, për shkak të gjuhës …

Qysh me i kuptu sinjalet që na japin qentë përmes gjuhës së trupit? Read More »

Qysh me u kujdesë për kafshët gjatë dimrit?

Kontrolloni shëndetin e tyre. I çoni kafshët tek veterineri për një kontroll dimëror përpara se koha të jetë tepër e ftohtë. Veterineri do të shohë në se kafsha juaj ka probleme shëndetësore, të cilat mund ta bëjnë të ndjeshme ndaj të ftohtit. Tendencat e modës dimërore nuk janë vetëm për njerëzit. Ashtu si neve na …

Qysh me u kujdesë për kafshët gjatë dimrit? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME