Sport

Qysh Me Apliku per tu Anetaresuar ne Tifozat Kuq e Zi?

Procedura e anëtarësimit bëhet në dy hapa: (1) së pari duhet ta bësh pagesën e anëtarësisë dhe (2) së dyti ne i shënojmë të dhënat tua në listën e anetareve. Nëse na mungon ndonjë informatë, ne ju kontaktojmë qoftë drejtpërsëdrejti, qoftë me e-mail ose me telefon. Pagesa e anëtarësimit Pagesa minimale për anëtarësim është 10 Euro dhe vlen për një …

Qysh Me Apliku per tu Anetaresuar ne Tifozat Kuq e Zi? Read More »

Qysh Me u Rujt nga Sulmi i Peshkaqenit Gjate Notit?

Edhe peshkaqenet me famekeq nuk jane aq te rrezikshem sa sygjerojne imazhet e frikshme publike. Me pak se 100 sulme te peshkaqeneve raportohen cdo vit anembane botes, dhe shumica e tyre nuk jane fatale. Disa peshkaqene mund te duken te rrezikshem por kurre nuk eshte bere e ditur qe ata sulmojne njeriun, dhe shumica prej …

Qysh Me u Rujt nga Sulmi i Peshkaqenit Gjate Notit? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME