shëndet

Qysh Me Parandalu Astmen gjate Veres?

Temperaturat e larta janë të rrezikshme për ata që marrin frymë me vështirësi, pasi ato e thajnë ajrin dhe e ashpërsojnë atë. Të gjithë ata që vuajnë prej kësaj sëmundjeje, sapo vjen stina e verës, nisin njëkohësisht edhe stinën e “vuajtjeve” të tyre. Prandaj, ekspertët japin këshillën kryesore ndaj këtyre pacientëve, që të mos dalin …

Qysh Me Parandalu Astmen gjate Veres? Read More »

Qysh Me Humbe Peshe?

Disa dieta kryejne pune e ca te tjera nuk jane efektive. Por per te humbur peshe dhe per te mos e shtuar prape ate ketu me poshte keni 8 keshilla qe shperesoj se do te ju ndihmojne qe nese e humbi peshen mos ta shtoni prape.

Qysh Me Flejt pa Medikamente? x

Udhezimet 1.Ushtrimet, pervec qe jane te shendetshme per trupin, mund te ju ndihmojne te fleni me mire gjate nates. Vetem sigurohuni qe te mos ushtroni shume afer kohes se gjumit. Stimulimi nga ushtrimet e ngrite temperaturen e trupit dhe trupit i nevojiten temperatura me te uleta per te fjetur.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME