Fitnes

Qysh me i shkri kilogramët e tepërt?

Ushqimi i famshëm, i cili është shumë i dobishëm është fisteku. Përveç reduktimit të nivelit të kolesterolit, ky fryt arror është një burim i shkëlqyer i fibrave, proteinave, dhe përmban një shumëllojshmëri të vitaminave dhe mineraleve. Në të njëjtën kohë, shërben edhe si një antioksidant. Duke pasur parasysh se fistekët janë të pasur me kalcium …

Qysh me i shkri kilogramët e tepërt? Read More »

Qysh me i ditë zakonet që shmangin plakjen dhe trashjen?

Kryesisht të gjithë përpiqemi të dukemi sa më mirë – stërvitemi, kujdesemi se çka përdorim si produkte kozmetike për fytyrë dhe trupin, qeshim sa më shumë që në këtë mënyrë “vrasim” rrudhat. Mirëpo, një gjë shumica e anashkalojnë, e kjo është mënyra e të ushqyerit. Shumë shpesh pyesim si është e mundur që Japonezët të …

Qysh me i ditë zakonet që shmangin plakjen dhe trashjen? Read More »

Qysh me i shmangë gabimet që bëhen gjatë mbajtjes së dietës?

Uria Secila dietë e shëndetshme duhet të ketë së paku katër deri pesë shujta. Shujtat e vogla, por të shëndetshme nuk do ta mbingarkojnë lukthin tuaj, ndërsa që trupit tuaj do t’i ofrojnë atë për të cilën ka nevojë. Duke vuajtur urie arrihet një efekt jetëshkurtër dhe që shumë shpejt kalon në mbipeshë, e që …

Qysh me i shmangë gabimet që bëhen gjatë mbajtjes së dietës? Read More »

Qysh me përgaditë pije që shkrin dhjamin?

Specat e djegës tani janë në qendër të vëmendjes tek doktorët, për shkak të përfitimeve shëndetësore që i kanë në shëndetin e përgjithshëm si dhe procesin e humbjes së peshës, e krejt kjo falë përbërësit të vet natyral të quajtur capsaicin. Kjo substancë funksionon në mënyra të ndryshme dhe garanton djegien e shpejt të dhjamit, pa …

Qysh me përgaditë pije që shkrin dhjamin? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME