Ëmbëlsira

Qysh me përgaditë brownie të shëndetshme?

Përbërësit: 1 gotë bajame 4 lugë kakao pluhur 1 gotë hurma. Vendosen bajamet në blinder së bashku me kakaon. Përzihen derisa të bëhet masë zalli. Shtohen hurmat e pastruara nga farat, dhe përzihet derisa të bëhet masë e njëllojtë. Rrafshohet në një enë të rrafshët dhe dekorohet me disa bajame të copëtuara.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME