Brumëra

Qysh me përgaditë krofne me jogurt?

Përbërësit: 3 vezë 1 gotë kos 14 lugë miell 1 pecivë Vaj Sheqer pluhur. Në një enë vendosen të gjithë përbërësit, përveq sheqerit pluhur. Me lugë nxiren krofnet dhe hidhen në yndyrë të nxehtë për tu fërguar derisa të skuqet. Krofnet kalohen në sheqer pluhur dhe shërbehen. 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME