punë

Qysh me realizu pagesa super të shpejta?

Banka ProCredit ka lansuar mundësinë e “Pagesave Super të Shpejta” që realizohen pa e futur kartelën në pikat e shitjes (POS) dhe pa e shtypur PIN-in. Këto pagesa mundësohen përmes kartelave të reja të debitit MasterCard apo kartelave ngjitëse për të cilat klientët duhet aplikuar paraprakisht. Ky lloj i pagesave dedikohet për blerjet e klientëve …

Qysh me realizu pagesa super të shpejta? Read More »

Qysh me qenë menaxher i suksesshëm?

Të gjithë menaxherët e suksesshëm dhe efektivë duhet të kenë katër aftësi të përgjithshme: aftësitë konceptuale, komunikuese, teknike dhe politike. 1.Aftësitë konceptuale i referohen kapacitetit mendor për të analizuar dhe për të diagnostikuar situata komplekse. Këto aftësi i ndihmojnë menaxherët të shohin sesi mund të kombinohet punët dhe si mund ta lehtësojnë një proces të …

Qysh me qenë menaxher i suksesshëm? Read More »

Qysh me depozitu bizneset pazarin, kur banka është mbyllur? [Video]

Për ju biznese që mblidhni sasi të mëdha kesh-i, tani përmes “Kasafortës për Deponim”, ju mund të depononi pazarin tuaj ditor kurdo që ju përshtatet më së miri, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Secili biznes që ka qarkullim më të madh se 10,000 Euro d.m.th. mbi limitet e ofruara të deponimit në …

Qysh me depozitu bizneset pazarin, kur banka është mbyllur? [Video] Read More »

Qysh mund të blini shumë sigurt në internet? [Video]

Blerja online është në rritje e sipër, ndërsa ky trend e ka prekur edhe blerësin në vendin tonë. Andaj edhe shumë e rëndësishme se cila kartelë përdoret për të blerë produkte online. Mundësitë që ofrohen sot përmes blerjeve në internet me kartelat e Bankës ProCredit janë të jashtëzakonshme. Ju mund të blini anekënd botës produkte …

Qysh mund të blini shumë sigurt në internet? [Video] Read More »

Sa para mund t’i tërhiqni në bankomat [Video]

Një ndër shërbimet që shfrytëzohet më së shumti në bankë, krahas shumë shërbimeve tjerave është edhe tërheqja e parave. Këtë shërbim mund t’a përdor secili individ që posedon ndonjërën nga kartelat e Bankës ProCredit, përmes të cilit klientët arrijnë të menaxhojnë kohën e tyre në mënyrë ideale. Përmes bankomateve të vendosur në Zonën 24/7, Banka …

Sa para mund t’i tërhiqni në bankomat [Video] Read More »

Qysh me i deponu paratë në afat rekord për 1 minutë? [Video]

Sot, përmes teknologjisë që Banka ProCredit ka në dispozicion, ju mund ti adaptoheni jetës dinamike dhe të kryeni punët tuaja bankare shumë më lehtë dhe shpejt duke u shërbyer në Zonat 24/7 të cilat ofrojnë këtë mundësi – pra deponimin e parave përmes bankomateve. Klientët mund të deponojmë deri në 50 bankënota në bankomat që …

Qysh me i deponu paratë në afat rekord për 1 minutë? [Video] Read More »

Qysh me realizu transfer personal në Bankën Ekonomike?

Për të iniciuar një transfer personal (në mes të llogarive të të njëjtit klient) duhet të përzgjidhni opsionin transfer personal, klikoni opsionin vazhdo për t’u hapur dritarja në vijim, apo mund të klikoni direkt mbi butonin e transfereve personale, prapë hapet dritarja e njëjtë.   Në fushën llogaria duhet të përzgjidhni llogarinë në të cilën …

Qysh me realizu transfer personal në Bankën Ekonomike? Read More »

Qysh me u qasë në e-Banking të Bankës Ekonomike?

Qasje në E-banking kanë të gjithë klientët që kanë nënshkruar kontratën për shërbimin E-banking në njërën nga Degët e Bankës Ekonomike. Për t’u qasur në platformën E-banking, duhet të hapni faqen e siguruar dhe të certifikuar nga Banka Ekonomike në internet: https://E-banking.bekonomike.com Për t’u kyçur në e-banking, duhet të klikoni në linkun e paracaktuar, ku …

Qysh me u qasë në e-Banking të Bankës Ekonomike? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME