punë

Qysh me i ditë benefitet e marketingut në internet?

Për një ndërmarrës, strategjia e marketingut është e suksesshme nëse ndër tjerash arrin rritet sasia e shitjes së një produkti. Nëse ju dëshironi që kompania juaj të promovohet me shumë se vetëm brenda kufijve të vendit tuaj, kjo gjë është shumë më e lehtë dhe më efektive të realizohet përmes marketingut në internet. Reklamimi me …

Qysh me i ditë benefitet e marketingut në internet? Read More »

Qysh me i ditë tarifat e transfereve me Western Union?

Banka Raiffeisen në bashkepunim me Western Union duke përdorur teknologjinë më të sofistikuar elektronike dhe rrjetin unik global të kompjuterëve për pagesat aktuale në më shumë se 190 vende dhe rajone, iu mundëson shfrytëzimin e shërbimeve të sistemit të Western Union edhe në Kosovë në të gjitha degët dhe nëndegët e bankës. Western Union dhe …

Qysh me i ditë tarifat e transfereve me Western Union? Read More »

Qysh me marrë pjesë në Startup Weekend Prishtina?

Nga 18-20 Nëntor në Innovation Centre Kosovo, si pjesë e Javës Globale të Ndërmarrësisë, organizohet gara Startup Weekend. Prishtina në mesin e 150 qyteteve nga e mbarë bota. Të rinjtë me ide biznesi dhe të etur për ndërmarrës, e kanë rastin të takohen dhe të zhvillojnë projektet e tyre, prej 18-20 Nëntor në hapësirat e …

Qysh me marrë pjesë në Startup Weekend Prishtina? Read More »

Qysh me pa bilancin e llogarisë në bankomat?

Duke u bazuar në nevojat e klientëve për të kryer shërbime bankare shpejtë e lehtë, bankomatet e Bankës ProCredit ofrojnë mundësinë të shikoni bilancin e llogarisë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Klientëve ju ofrohet mundësia për shikim të bilancit qoftë të llogarisë rrjedhëse apo asaj të kursimit përmes menysë kryesorë “Bilanci”. Ky …

Qysh me pa bilancin e llogarisë në bankomat? Read More »

Qysh me ndrru PIN-in e kartelës në bankomat për 50 sekonda?

Kartelat sot në botë përdoren jashtëzakonisht shumë për pagesa të ndryshme qoftë në dyqane apo edhe në internet, ndërsa shpesh ndodhë që të kemi kërkesë për ndërrim të pinit. A mund të ndërrohet pini i kartelës? Definitivisht po! Kjo mund të jetë për shkaqe sigurie apo edhe dëshirë e klientëve të cilët preferojnë të ndërrojnë …

Qysh me ndrru PIN-in e kartelës në bankomat për 50 sekonda? Read More »

Për çfarë shërben KËNDI INFORMUES në Zonën 24/7?

Në Zonat 24/7 të Bankës ProCredit, përveç tjerave gjendet edhe një pajisja e quajtur “këndi informues” të cilin klientët mund ta përdorin 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Këndi informues ju ofron klientëve qasje të drejtpërdrejt në shërbimin e-Banking, në çmimoren zyrtare të bankës, në faqen e internetit dhe videot udhëzuese të cilat …

Për çfarë shërben KËNDI INFORMUES në Zonën 24/7? Read More »

Qysh me mbush telefonin përmes bankomatit?

Nëse keni mbetur pa kredi në telefon dhe keni nevojë për të, ju mund t’a shfrytëzoni njërin prej bankomateve të ProCredit për t’a mbushur telefonin tuaj, me debit apo kredit kartelë. Me anë të këtij shërbimi, të gjithë klientët e Bankës ProCredit mund t’a mbushin telefonin e tyre në çdo kohë në Zonat 24/7 kur …

Qysh me mbush telefonin përmes bankomatit? Read More »

Qysh me i pagu faturat mujore me e-Banking? [Video]

Jeta është bërë më dinamike si asnjëherë më parë, duke i dhënë kështu kursimit të kohës një rëndësi akoma më të madhe. Ajo çfarë ne mund të bëjmë është të shfrytëzojmë kohën në mënyrë më efikase duke menaxhuar disa nga punët tona rutionore fal zhvillimeve të teknologjisë. Për një efikasitet maksimal, Banka ProCredit ju sugjeron …

Qysh me i pagu faturat mujore me e-Banking? [Video] Read More »

Qysh me pa gjendjen e llogarisë në internet falas? [Video]

Shumë shpesh për çështje menaxhimi dhe kontrolli, neve na duhet t’i dimë të hyrat dhe shpenzimet tona në çdo kohë. Për t’i menaxhuar parat është shumë më e lehtë kur ke në dispozicion informatat më afër. Shërbimi e-Bilanci ju mundëson të keni qasje në llogarinë tuaj bankare në çdo kohë nga shtëpia apo përmes pajisjes …

Qysh me pa gjendjen e llogarisë në internet falas? [Video] Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME