Financa

Qysh me ditë “Si i shpenzon shteti paret tona?”

Shteti i jonë, ashtu si çdo shtet tjetër në botë, funksionin vetëm në saje të taksave të qytetarëve të saj. Çdo qytetarë i Kosovës në një formë apo tjetër kontribuon në mbushjen e Buxhetit të Kosovës. Me taksat e tatimet qytetarëve, paguhen mësimdhënësit, mjekët, policët, ndërtohen rrugët, shkollat, spitalet, paguhen shërbyesit civil dhe udhëheqësit politik. …

Qysh me ditë “Si i shpenzon shteti paret tona?” Read More »

Qysh me realizu transaksione bankare përmes SMS?

Kur ke telefon dhe llogari bankare, atëherë gjërat thjeshtohen për të menaxhuar llogarinë bankare, dhe kjo mundësohet nga SMS Banking. Shërbimet e SMS Banking operojnë në mënyrë të dyanshme. Njëra është duke dërguar ju SMS tek banka për të kryer transaksione të kufizuara ndërsa tjetra është kur banka ju dërgon SMS ju për të ju …

Qysh me realizu transaksione bankare përmes SMS? Read More »

Qysh me kontaktu qendrën kontaktuese të Raiffeisen Bank dhe për çka?

Është shumë normale që shpesh herë të kemi dilema për produkte dhe shërbime të ndryshme dhe çuditërisht hezitojmë t’i kontaktojmë personat përgjegjës. Kjo, normalisht, nuk duhet të ndodhë pasi që ekzistojnë qendrat e thirrjeve enkas për këto punë dhe e gjitha kjo shkon në benefitin tonë pasi që kursejmë kohë dhe mund nëse shumë punë i …

Qysh me kontaktu qendrën kontaktuese të Raiffeisen Bank dhe për çka? Read More »

Qysh me llogaritë këstin e kredisë në Android?

1.Instalimi i aplikacionit: Hyni në Play Store kërkoni aplikacionin “Kalkulatori i Kredive” dhe e instaloni, (instalimin mund ta bëni duke klikuar në linkun https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dk.kalkulatori) dhe pastaj në INSTALL. 2.Kalkulimi i këstit të kredisë: Hapeni aplikacionin “Kalkulatori i Kredive” Në fushën “Vlera e Kredisë” shkruani vlerën të cilën dëshironi ta merrni; Në fushën “Interesi” shkruani interesin të …

Qysh me llogaritë këstin e kredisë në Android? Read More »

Qysh Me u Regjistru ne ShKÇAK?

Shoqata e Kontabilisteve te Çertifikuar dhe Auditoreve te Kosoves. Nëse dëshironi të regjistroheni për të vijuar Programin Certifikues të ShKCAK ju duhet të: Plotësoni formularin për regjistrim; Sillni kopjen e diplomës (certifikatës) të shkollës së mesme apo fakultetit; Sillni dëshminë (referencën) për përvojën  e punës për së paku një viti në kontabilitet/financa Dy fotografi Pagesa …

Qysh Me u Regjistru ne ShKÇAK? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME