Biznese

Qysh Me Shkru FDMK (SWOT) Analizen? x

Te shkruarit e FDMK (SWOT) analizen si pjese e rendesishme e biznesit ose marketing planit tuaj eshte jetike per mirembajtjen e performances se mire te biznesit. FDMK do te thote Forcat, Dobesite, Mundesite, Kercenimet. Nese arrini ta beni kete ne menyre te duhur, ju do te jeni ne gjendje te rritni vleren e gjithe kompanise.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME