Biznese

Qysh me përdor shërbimin Porosia Më Thirr?

Me shërbimin “Porosia – Më thirr”, ju asnjëherë nuk do të mbeteni pa kontaktuar dhe pa komunikuar me personat tuaj të rëndësishëm. Kur të mbeteni pa kredi, dërgo porosinë: “Kredia më është harxhuar, të lutem më thirr!”, duke thirrur *130*049numri#. Nëpërmjet kësaj porosie ju i tregoni personit që dëshironi ta kontaktoni se nuk keni kredi të mjaftueshme …

Qysh me përdor shërbimin Porosia Më Thirr? Read More »

Qysh me aktivizu pakon bonus për thirrje ndërkombëtare?

Prano thirrje nga jashtë, fito minuta bonus! Me “Bonus për thirrje ndërkombëtare” të gjithë përdoruesit e telefonisë mobile IPKO (përdoruesit privatë dhe të bizneseve) që pranojnë thirrje nga vendet jashtë Kosovës, nga familjarët, apo miqtë e afërm, përfitojnë minuta bonus për komunikimin brenda rrjetit IPKO. Varësisht se sa minuta flisni me të afërmit nga jashtë, aq minuta falas do të përfitoni …

Qysh me aktivizu pakon bonus për thirrje ndërkombëtare? Read More »

Qysh me shtu numra në Rreth në tarifën IPKO Fol me ton’?

Së pari, ju duhet të aktivizoni tarifën “IPKO Fol me ton’“ duke thirr kodin *600#. Pasi tarifa IPKO Fol me ton’ është aktivizuar, ju mund të filloni të shtoni deri në 10 numra në rrethin tuaj, duke dërguar SMS në 50505 me tekstin: Plus 049xxxxxx. Ndërsa, për të hequr numra nga rrethi, duhet të dërgoni SMS …

Qysh me shtu numra në Rreth në tarifën IPKO Fol me ton’? Read More »

Qysh me shndërru Pika?

Si përdorues i Telefonisë mobile pikat mund t’i shndërroni përmes SMS-it apo duke thirrur kodin e shkurtër *777#, si ato të fituara nga shpenzimet me telefoni mobile si ato të fituara nga rimbushjet e fiksit. Ndërsa në rastin e kundërt, ju duhet të vizitoni dyqanin e IPKO-së për të shndërruar pikat. Shndërrimi përmes SMS-it Dërgo SMS …

Qysh me shndërru Pika? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME