Biznese

Qysh me realizu pagesa ndërkombëtare përmes IBAN?

Që nga data 1 shkurt 2015, të gjitha pagesat ndërkombëtare në Bankën Raiffeisen në Kosovë do të realizohen përmes IBAN (Numri Ndërkombëtar i Llogarisë Bankare). Kjo nënkupton se përfituesi i pagesave nga jashtë do të duhet t’ua dërgojë IBAN palëve që dërgojnë pagesat. IBAN është numri ndërkombëtar i llogarisë bankare, që identifikon në mënyre unike …

Qysh me realizu pagesa ndërkombëtare përmes IBAN? Read More »

Qysh me ndërtu një ekip të menaxhimit?

Hapi 1 Ekzaminoni gjendjen e kompanisë suaj. Hapi 2 Kuptoni dobësitë tuaja, ju keni nevojë për një ekip të menaxherëve të shkathtë. Hapi 3 Kërkoni ndihmë profesionale për ngatërresën tuaj, konsultohuni nga njerëz me përvojë të cilët i kanë tejkaluar problemet tuaja. Hapi 4 Shiko për udhëheqësit e talentuar në industrinë tuaj apo zonën e …

Qysh me ndërtu një ekip të menaxhimit? Read More »

Qysh me u regjistru si ofertues i kualifikuar?

Çfarë hapa duhet të ndërmirren për regjistrim? Kontaktoni Zyrën Qendrore të AKP-së në Prishtinë, Njësinë për Marketing dhe Marrëdhënie me Investitorë për më shumë detaje. Së paku 5 ditë pune para ditës për dorëzimin e ofertave ju duhet të dorëzoni kërkesën për regjistrim me dokumentet në vijim: 1. Informatat e juaja për kontakt Kjo është …

Qysh me u regjistru si ofertues i kualifikuar? Read More »

Qysh me apliku në Inkubator të ICK-së?

Shndërroni idenë tuaj komerciale në biznes fitimprurës. Rriteni biznesin tuaj të tanishëm. Aplikoni online për të marr pjesë në garën për mbështetje të biznesit tuaj nga Inkubatori i ICK-së. Inkubatori mbështetë ndërmarrësit dhe bizneset përmes mentorimit, konsultimit, trajnimit dhe me qasje në zyra dhe objekte për konferenca. Çka është Innovation Centre Kosovo (ICK)? Innovation Centre Kosovo …

Qysh me apliku në Inkubator të ICK-së? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME