punë

Qysh me i ditë rastet që sinjalizojnë mashtrimin?

Disa fjalë mund të sinjalizojë ndonjë shprehje se ka gjasa të ndodhë ndonjë mashtrim. Nëse biseda është e rëndësishme, duke e njohur potencialin mashtrues, kjo mund të sigurojë një avantazh të veçantë, në interaksionet sociale apo biznesi. “Nuk mbaj mend se unë e kam bërë këtë”. Njerëzit mashtrues shpesh pohojnë se nuk mbajnë mend si …

Qysh me i ditë rastet që sinjalizojnë mashtrimin? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME