Vizatim

Qysh Me Vizatu Scooby Doo-ne?

Këtu do e keni një mësim me fotografi se si ta vizatoni personazhin e mirënjohur të filmave të animuar- Scooby Doo. Hapat që duhet ti ndërmerni janë me ngjyrë të kuqe, kurse ne thjesht do ju postojmë fotot pa koment.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME