Marredhenie Sociale

Qysh Me Dite Pozitten më e mirë për arritje vetëbesimi?

Mos u frikësoni të provoni pozita të ndryshme – natyrisht vetëm ato me të cilat ju udhëhiqni lojën. Në qoftë se keni probleme me vetëbesimin gjatë momenteve intime apo ndonjëra pjesë e trupit tënd është shkas i turpërimit dhe i frustrimit, ilaçi më i mirë për të gjendet vetëm në një mënyrë – ju të …

Qysh Me Dite Pozitten më e mirë për arritje vetëbesimi? Read More »

Qysh Me Ndez Intimitetin tuaj në Dhomën e Gjumit?

Çdo ditë rregullojmë dhomën tonë duke u përpjekur ta bëjmë sa më të këndshme duke krijuar një atmosferë sa më të ngrohtë. Por si mund ta arredojmë dhomën tonë bashkëshortore kur kanë kaluar disa vite martesë? Pavarësisht elementëve që mund t’i shtojmë ose t’i heqim dhomës, krevati mbetet simboli dhe objekti kryesor. “Në mënyrë që të nxitet …

Qysh Me Ndez Intimitetin tuaj në Dhomën e Gjumit? Read More »

Qysh Ndikojnë Femrat në Trurin e Mashkullit?

Shpesh themi që meshkujt ‘për një moment bëhen budallenj’ kur e shohin një femër shumë të bukur. Duket që tani ka edhe mbështetje shkencore për këtë. Hulumtimet e reja tregojnë që madje edhe vetëm përmendja e emrit të femrës mund të ndikojë përkohësisht në punën e trurit të mashkullit. Universiteti holandez Radboud ka kryer testet …

Qysh Ndikojnë Femrat në Trurin e Mashkullit? Read More »

Cilat jane disa Veprime per nje Martese te Lumtur?

Duke pasur nje martese te lumtur do te thote te kesh nje marredhenie te mire, emocionuese dhe funksionuese. Te mbash nje martese te suksesshme mund te jete e veshtire, por eshte e arritshme me kohe dhe perpjekje. Mbani martesen tuaj te lumtur dhe te shendetshme duke respektuar ndjenjat e partnerit tuaj, komunikoni sa me shpesh …

Cilat jane disa Veprime per nje Martese te Lumtur? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME