Marredhenie Sociale

Qysh me zbulu nese dikush Rren?

Të gjithë kemi dëshirë të zbulojmë të vërtetën që fshihet parapa veprimeve apo fjalëve të tjerëve, apo edhe të dimë se si të gënjejmë duke zvogëluar rrezikun që të tjerët të na zbulojnë. Shumë Psikolog kanë studiuar zbulimin e gënjeshtrave, kryesisht përmes kuptimit të gjuhës trupore por edhe gjuhës e shumë elementeve të tjera të cilat mund të zbulojnë …

Qysh me zbulu nese dikush Rren? Read More »

Qysh Me Mbajt Lidhjen ne Distance?

Lidhja ne distance nenkupton situaten kur dy te dashuruarit gjenden larg njeri-tjetrit. Lidhjet e tilla shpesh mendohet se nuk mund te funksionojne, por nuk eshte e thene te jete keshtu. Vendosni rregullat elementare Lidhja ne distance kerkon qe ju dhe partneri juaj te merreni vesh rreth disa rregullave te cilat duhet t’i respektoni. Parimi i …

Qysh Me Mbajt Lidhjen ne Distance? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME