Marredhenie Sociale

Qysh me i ditë pyetjet që nuk duhet ti parashtroni miqve?

“Kur do të martohesh?“ Kjo është një pyetje që mund ta parashtroni kur dëshironi ta vini dikë në një situatë të vështirë. Ekziston mundësia që as ata vetë të mos e kenë bërë këtë diskutim për arsye krejtësisht të ndryshme. Ndoshta nuk dëshirojnë të martohen, ndoshta ndonjëri prej tyre ka ende dyshime etj. Se kur …

Qysh me i ditë pyetjet që nuk duhet ti parashtroni miqve? Read More »

Qysh me i respektu të tjerët?

1.Gjithmonë falendero të tjerët për mbështjen dhe ndihmën që ju ofrojnë. 2.Kur të tjerët janë të suksesshëm, jepini rëndësi asaj duke festuar dhe uruar arritjet e tyre. 3.Bëni atë që thoni se do të bëni, sepse pjesë e respektit është edhe mbajtja e premtimeve. 4.Ofroni ndihmë të tjerëve kur e shihni se kanë nevojë.  

Qysh me kriju përshtypje të mirë tek të tjerët?

1.Pa marrë parasysh nëse po takoni dike për kënaqësi apo biznes, nuk ka mënyrë më të lehtë për ti krijuar përshtypje të keqe dikujt për ty se sa të vonoheni. Në vend të kësaj, bëhuni gati më herët dhe bëhuni të përpiktë në orarin e caktuar. 2.Bëhuni dëgjues i mirë. Demonstroni personit që po qëndroni …

Qysh me kriju përshtypje të mirë tek të tjerët? Read More »

Qysh me i zgjidhë problemet brenda familjes?

1.Problemet brenda familjes mund të jenë mjaftë të dhimbshme, e sidomos nëse këto probleme ndodhin gjatë festave kur supozohet që familja të kalojë kohë të bukur me njëri tjetrin. Prandaj, prisni që ti diskutoni problemet me anëtarët e familjes pasi që të ju ketë kaluar nervoza e inati. 2.Edhe pse më e lehtë për secilin …

Qysh me i zgjidhë problemet brenda familjes? Read More »

Qysh me rindërtu martesën?

1.Hapi i parë drejt rindërtimit të martesës është rindërtimi i besimit. Duke marrë vendim për të rindërtuar martesën para se të braktisni atë është hapi i parë drejt praktikimit të këtij procesit. 2.Konsideroni nëse keni ndryshuar idetë për atë se qfarë dëshironi nga martesa. 3.Procesi i rindërtimit të martesës është shumë i vështirë. Flisni me …

Qysh me rindërtu martesën? Read More »

Qysh Me Flirt Me Nje Vajze?

Mësoni të flirtoniNuk duhet të jesh i dashuruar në dikë me të cilin dëshironi të flirtoni. Ushtroni në njerëzit që i takoni çdo ditë, me ata me të cilët nuk dëshiron të keni asgjë. Në këtë mënyrë, kur të vjen dikush që e meriton vëmendjen tuaj, do ta dini si ta “pushtoni”.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME