Shkolla

Qysh Me i Lexu Rezultatet e Provimit Pranues Ne UP?

Shumë aplikantë në UP kanë problem me leximin e dokumenteve të rezultateve online që i kanë vendosur fakultetet përkatëse. Këtu do keni një mësim të thjeshtë se si të i hapni këto dokumente. Gjeni fakultetin tuaj Gjejeni fakultetin tuaj duke klikuar këtu Kopjoni linkun dhe shikoni prapashtesën Merrni linkun e rezultatit të departamentit dhe shikoni …

Qysh Me i Lexu Rezultatet e Provimit Pranues Ne UP? Read More »

Qysh Me Pregadite nje Punim Seminarik?

Si duhet të shkruhet një punim seminarik në përgjithësi p.sh për lëndët juridike Qëllimi i të shkruarit të punimit seminarik është puna individuale si dhe hulumtimi i vet studentit lidhur temën e zgjedhur. Gjatë të shkruarit të punimit seminarik studenti duhet të ketë parasyshë inkorporimin e dijeve të tij praktike dhe teorike lidhur me temen …

Qysh Me Pregadite nje Punim Seminarik? Read More »

Qysh Me Menaxhu Stresin ne Kohe Provimesh?

Shqetësimi dhe stresi i provimeve ndikon në mosfunksionimin e kujtesës. Shkenctarët paralajmërojnë për shqetësimin e nxënësve gjatë sezonit të provimeve. Presioni i prindërve dhe stresi provimeve tek disa nxënës për disa orë ndikon në mosfunksionimin e kujtesës. Zgjidhja e saj është qetësia dhe një gjumë i rehatshëm. Gjatë zhvillimit të provimit është më se normale …

Qysh Me Menaxhu Stresin ne Kohe Provimesh? Read More »

Qysh Me u Regjistru ne ShKÇAK?

Shoqata e Kontabilisteve te Çertifikuar dhe Auditoreve te Kosoves. Nëse dëshironi të regjistroheni për të vijuar Programin Certifikues të ShKCAK ju duhet të: Plotësoni formularin për regjistrim; Sillni kopjen e diplomës (certifikatës) të shkollës së mesme apo fakultetit; Sillni dëshminë (referencën) për përvojën  e punës për së paku një viti në kontabilitet/financa Dy fotografi Pagesa …

Qysh Me u Regjistru ne ShKÇAK? Read More »

Qysh Me u Regjistru ne Klasen e Pare?

Shkollat janë të detyruara të regjistrojnë të gjithë nxënësit që banojnë në zonën e tyre të mbulimit. Prindërit mund të kërkojnë të regjistrojnë fëmijët e tyre në një institucion arsimor tjetër edhe nëse jetojnë jashtë zones së mbulimit të këtij institucioni. Kërkesa merret në shqyrtim nga komuna dhe bazuar në vendet e lira që ka …

Qysh Me u Regjistru ne Klasen e Pare? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME