Pushime

Qysh Me u Rujt nga Sulmi i Peshkaqenit Gjate Notit?

Edhe peshkaqenet me famekeq nuk jane aq te rrezikshem sa sygjerojne imazhet e frikshme publike. Me pak se 100 sulme te peshkaqeneve raportohen cdo vit anembane botes, dhe shumica e tyre nuk jane fatale. Disa peshkaqene mund te duken te rrezikshem por kurre nuk eshte bere e ditur qe ata sulmojne njeriun, dhe shumica prej …

Qysh Me u Rujt nga Sulmi i Peshkaqenit Gjate Notit? Read More »

Qysh Me Udhetu me Femije te Vegjel?

Gjatë viteve të fundit kemi rritje të konsiderueshme të numrit të udhëtimeve, madje edhe drejt vendeve të largëta. Kjo preferencë nuk është vetëm e çifteve, por edhe e familjeve me fëmijë të vegjël. Ky fakt ka bërë që të rritet edhe kërkesa e informacionit dhe këshillat rreth normave kryesore të sigurisë kur nisesh për një …

Qysh Me Udhetu me Femije te Vegjel? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME