Pushime

Qysh me ble biletë aeroplani me çmim të ulët?

1. Aktivizoni paraprakisht që të pranoni postë elektronike përreth marrëveshjeve me çmime të ulëta. Për tu siguruar që ju të merrni një biletë me çmim më të mirë, ju duhet të dini të paktën 3 muaj përpara nëse do të udhëtoni diku. Nëse ju keni një destinacion të veçantë në mendje, regjistrohu për një lajmrim me …

Qysh me ble biletë aeroplani me çmim të ulët? Read More »

Qysh me Apliku për Green Card falas?

UDHËZIMET RRETH VIZËS SË SHUMËLLOJSHMËRISË Aplikantët mund të plotësojnë elektronikisht formularin e aplikimit të lotarisë në http://www.dvlottery.state.gov gjatë periudhës së regjistrimit. Aplikimet me letër nuk pranohen. Aplikantët janë të lutur të mos presin deri javën e fundit të regjistrimit të periudhës së aplikimit, pasi kërkesat e shumta mund të krijojnë mbingarkesë në sistem dhe vonesë …

Qysh me Apliku për Green Card falas? Read More »

Qysh Me dit Çmimin e Tregut te Apertamenteve ne Tirane?

Do të marrim në konsideratë tregun e apartamenteve kryesisht të fokusuar për Tiranën, dhe do shikojmë situatën e kërkesës dhe ofertës për apartamente në përgjithësi. Siç e dimë, kriza ekonomike që ka përfshirë vendin tonë në sektorin e ekonomisë, më së shumti është duke u shfaqur në uljen e kërkesës për blerje apartamentesh, dyqanesh dhe …

Qysh Me dit Çmimin e Tregut te Apertamenteve ne Tirane? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME