Pushime

Qysh me kalu kohën kur udhëtoni në vend të largët?

1.Shkarkoni filma në llaptop, iPad apo iPhone-in tuaj, dhe sigurohuni që të keni kufje me vete. 2.Mundohuni që të mësoni gjuhën apo disa fjalë kryesore që ju duhen për komunikim në vendin në të cilin po shkoni. 3.Mënyra më e mirë për kalimin e kohës gjatë udhëtimin është të flini. 4.Filloni bisedë me dikë në …

Qysh me kalu kohën kur udhëtoni në vend të largët? Read More »

Qysh me trajtu lekuren kur digjeni nga dielli?

Kur digjesh nga dielli nuk është asnjëherë bukur , mbi të gjitha mund të jetë shenjë për dëmtimet në lëkurë që rrisin rrezikun ndaj kancerit. Dr.Justin Hextall një dermatolog konsulant i spitalit Western Sussex shpjegon se si të pakësojmë skuqjen dhe dhimbjen në lëkurë. Largohuni nga dielli. TANI! Është diçka që të gjithë e dimë …

Qysh me trajtu lekuren kur digjeni nga dielli? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME