Pamja

Qysh me i ditë ushqimet që ndikojnë në rritjen e flokëve?

Dëmtimi i flokëve është një ndër gjërat që i bën kryesisht femrat që të mos ndjehen rehat. Trajtimi me kujdes i tyre nga përbërës të ndryshëm ka dhënë shpesh rezultate, mirëpo mënyra e të ushqyerit ka një ndikim shumë të rëndësishëm për rritjen dhe rigjeremin e flokut.  Janë disa ushqime të cilat përmbajnë vitmaina të …

Qysh me i ditë ushqimet që ndikojnë në rritjen e flokëve? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME