personale

Qysh me parandalu shfaqjen e alergjisë?

Meqenëse sezona e alergjive është afër, pasi në stinën e pranverës dhe në fillimin kur fillon lulëzimi i luleve, fillon edhe alergjia të jetë më e pranishme. Mirëpo, ekzistojnë mënyra që të parandalohen alergjitë para se të fillojë. Sipas këshillave mjekësore, këto janë pesë mënyrat se si ta parandaloni alergjinë : Sigurohuni që jeni duke …

Qysh me parandalu shfaqjen e alergjisë? Read More »

Qysh me i ditë cilësitë që ju bëjnë tërheqës?

Disa nga ne mund të besojnë që vetëm njerëzit e bukur janë tërheqës.  Por, në të vërtetë, neve na duken njerëzit tërheqës duke u bazuar edhe në faktorë të tjerë përveç pamjes së jashtme. Në fakt, sharmi dhe tërheqja ndaj një personi nuk janë gjithmonë të përcaktuar nga pamja e tyre fizike. Gjëja kryesore është …

Qysh me i ditë cilësitë që ju bëjnë tërheqës? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME