personale

Qysh Me Mbajt Lidhjen ne Distance?

Lidhja ne distance nenkupton situaten kur dy te dashuruarit gjenden larg njeri-tjetrit. Lidhjet e tilla shpesh mendohet se nuk mund te funksionojne, por nuk eshte e thene te jete keshtu. Vendosni rregullat elementare Lidhja ne distance kerkon qe ju dhe partneri juaj te merreni vesh rreth disa rregullave te cilat duhet t’i respektoni. Parimi i …

Qysh Me Mbajt Lidhjen ne Distance? Read More »

Qysh me shkarku filma me BitTorrent?

Qysh me shkarku filma duke perdorur BitTorrent, BitTorrent eshtë një program file sharing (P2P) paisje për shpërndarje te skedarëve e shkruar nga programuesi Bram Cohen. Me BitTorrent, skedarët ndahen në pjesë të vogla, zakonisht një çerek megabajt. Kur pjesët të jene shpërndarë tek PEERS, ato mund të ribashkohen në makinën kërkuese.

Qysh Me u Regjistru ne Klasen e Pare?

Shkollat janë të detyruara të regjistrojnë të gjithë nxënësit që banojnë në zonën e tyre të mbulimit. Prindërit mund të kërkojnë të regjistrojnë fëmijët e tyre në një institucion arsimor tjetër edhe nëse jetojnë jashtë zones së mbulimit të këtij institucioni. Kërkesa merret në shqyrtim nga komuna dhe bazuar në vendet e lira që ka …

Qysh Me u Regjistru ne Klasen e Pare? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME