Muzikë

Qysh me u knaqë tu ndëgju muzikë pa pagesë përmes Elly?

Hapi 1 Hape App Store në iOS ose Google Play në Android (bën edhe me alternativa si Aptoide, 1Market ose Amazon AppStore). Hapi 2 Kërko për ‘Elly’ Hapi 3 Shtyp pullën për instalim Hapi 4 Pas instalimit hape Elly-n dhe shtyp pullën e mesit për muzikë Hapi 5 Shtyp pullën për zhanër për ta ndërruar …

Qysh me u knaqë tu ndëgju muzikë pa pagesë përmes Elly? Read More »

Qysh me votu në Eurovision?

Ashtu qysh t’gjithë e dimë Kosova nuk ka t’drejtën e pjesmarrjes n’Eurovision për arsye politike e gjithashtu kjo nënkupton që Kosovart nuk kanë t’drejtë as me votu për t’preferumt e tyre pavarsisht që ky festival përcillet me t’madhe n’vendin tonë. Epo tash perveq me kqyr n’televizor, na kemi mundsi me votu per Shqiprinë e përfaqsume …

Qysh me votu në Eurovision? Read More »

Qysh me gjetë një këngë të cilës nuk i'a dini titullin?

Nëse ndonjë kënge ja dini një pjesë të tekstit, dhe nuk e dini cila këngë është, ja se si ta gjeni komplet këngën. Hapeni shfletuesin tuaj dhe hapeni ndonjë makinë të kërkimit (preferohet Google). Për të kërkuar në gjuhën angleze, shkruani sa më shumë fjalë që i’u kujtohen nga kënga, dhe në fund shtoni fjalën …

Qysh me gjetë një këngë të cilës nuk i'a dini titullin? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME