Modë & Stil

Qysh me i ditë trendet e fundit të grimit?

‘Instagrami’ është vërshuar me fotografi të mënyrës së re të grimit, më saktësisht me ngjyrën e hijes që nënkupton, e kjo është ajo rozë. Kjo është bukuri. Vetëm përcillni trendët në rrjetin shoqëror dhe sytë si këta ju magjepsin. r. Natyrisht, me rëndësi është të gjeni pikërisht nuancën e duhur për ju, që nuk është …

Qysh me i ditë trendet e fundit të grimit? Read More »

Qysh me i ditë këpucët që kombinohen me të gjitha veshjet?

Modelet e balerinave më të përdoruara edhe nga vipat, në përditshmërinë e tyre, ngjyrat dhe dizajnet mbizotëruese për këtë sezon. Balerinat duket se nuk do të dalin kurrë nga moda. Edhe për sezonin pranverë – verë stilistët sugjerojnë që të kemi sa më shumë të tilla, qofshin në ngjyra, dizajne dhe materiale. Balerinat përveçse janë …

Qysh me i ditë këpucët që kombinohen me të gjitha veshjet? Read More »

Qysh me i shmangë gabimet e dekorit në dhomë gjumi?

1.Përdorni roletne ose afër nuk keni dritare në dhomë Dritaret dhe izolimi i tyre me roletne ju japin privatësi, kufizim të dritës dhe ekspozimit të saj. Mos lejoni ta mbyllni shumë dhomën e gjumit, të paktën hapni ato gjatë ditës që të qarkullojë drita e nevojshme dhe ajrosja. 2.Harxhoni në dyshekë të shtrenjtë dhe jo …

Qysh me i shmangë gabimet e dekorit në dhomë gjumi? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME