Marrëdhënie Familjare

Qysh Me Rikthy Deshiren per Seks?

Në qoftë se je një grua që ka humbur dëshirën për seks, është mirë të dish se një nga arsyet për këtë gjendje është edhe niveli i ulët i testosteronit (hormonit mashkullor) në gjakun tënd. Më shumë testosteron, më shumë seks Kjo është një e vërtetë shkencore. Testosteroni nuk është vetëm një hormon mashkullor. Ju …

Qysh Me Rikthy Deshiren per Seks? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME