Marrëdhënie Familjare

Qysh Me Përvetësu Partnerin që Dëshironi?

Të dashurosh është proces i ndërlikuar që nuk kontrollohet dot. Secili mundohet të dijë se cili është njeriu i përsosur, përgjigja e kësaj pyetje është e pamundur. Nuk ekziston njeriu i përsosur, por ne mundohemi ta gjejmë atë që është më afër të qenit i përsosur. Femrat janë tejet kureshtare, ato mundohen të dinë çdo …

Qysh Me Përvetësu Partnerin që Dëshironi? Read More »

Problemet seksuale që i shqetësojnë të dyja palët

Një nga seksologët më të njohura bashkëkohore, Tracy Cox, ka zbuluar katër probleme më të shpeshta seksuale, të cilat i shqetësojnë edhe meshkujt edhe femrat. Megjithëse e përjetojnë ndryshe seksin, të dyja gjinitë kanë qëllimin e njëjtë që të kënaqen gjatë marrëdhënieve seksuale. Çka nëse seksi është bërë monoton? Në lidhje jam qe disa vite …

Problemet seksuale që i shqetësojnë të dyja palët Read More »

Qysh Me i Dite Tipat e Femrave që Meshkujt i Urrejnë?

Të gjithë e dimë se çfarë nuk u pëlqen femrave te meshkujt, por nuk e kemi idenë se cilat femra nuk mund t’i paramendojnë meshkujt. Më poshtë e keni listën e pesë tipave të femrave të cilat meshkujt nuk mund t’i durojnë. Ato që përgojojnë  Femrat të cilat flasin negativisht për njerëzit tjerë dhe i …

Qysh Me i Dite Tipat e Femrave që Meshkujt i Urrejnë? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME