Keshilla

Qysh Me Agjeru Ramazanin?

Fjala agjërim ka dy përkufizime. Kuptimi gjuhësor: Shmangie dhe privim. Ndërsa në kuptimin fetar: Privimi i të rriturit musliman, me qëllim adhurimi dhe përkushtimi ndaj Zotit, prej cdo ushqimi, pijeje, marrdhënie intime dhe kenaqesie seksuale që nga agimi deri në perëndimin e diellit. Ramazani festohet gjate muajit te nente te “Hijri,” ose kalendarit lunar Islamik. Ramazani shenon …

Qysh Me Agjeru Ramazanin? Read More »

Qysh Me Planifiku Femijet kohen?

Fëmijët janë të zënë me shumë aktivitete të ndryshme duke filluar që nga detyrat e shtëpisë, lojërat etj. Por edhe prindërit kanë një program të ngjeshur. Prindërit duhet të bashkëpunojnë me fëmijët për të arritur më të mirën dhe për të përdorur kohën në mënyrën e duhur. Si mund ta mësoni fëmijën me planifikimin e …

Qysh Me Planifiku Femijet kohen? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME