Keshilla

Qysh me parandalu shfaqjen e alergjisë?

Meqenëse sezona e alergjive është afër, pasi në stinën e pranverës dhe në fillimin kur fillon lulëzimi i luleve, fillon edhe alergjia të jetë më e pranishme. Mirëpo, ekzistojnë mënyra që të parandalohen alergjitë para se të fillojë. Sipas këshillave mjekësore, këto janë pesë mënyrat se si ta parandaloni alergjinë : Sigurohuni që jeni duke …

Qysh me parandalu shfaqjen e alergjisë? Read More »

Qysh me i ditë ushqimet që pastrojnë trupin nga nikotina?

Duhanpirësit, mund ti ndihmojmë trupit të tyre përmes disa ushqimesh për të cilat mjekët thonë se pastron trupin sadopak nga nikotina.  Nikotina është substanca kimike që gjendet tek cigaret, përgjegjësese për varësinë ndaj duhanit. Është një stimulant që bllokon nervat, qelizat gjë që çon në mosfunksionimin e tyre. Bima e duhanit që prodhon nikotinë rrit …

Qysh me i ditë ushqimet që pastrojnë trupin nga nikotina? Read More »

Qysh me i ditë ushqimet që duhet konsumuar në pranverë?

Sinjali i parë që ju tregon se keni nevojë për detoksifikim është lodhja, tretja e dobët, përqëndrim i zvogëluar, probleme të lëkurës, dhimbje koke. Koha ideale e vitit për “spastrim të përgjithshëm të organizmit” është periudha pas dimrit. Rregulli bazë është gjithmonë “të freskëta dhe të shëndetshme” dhe për këtë arsye rekomandohet për të ngrënë …

Qysh me i ditë ushqimet që duhet konsumuar në pranverë? Read More »

Qysh me i ditë ushqimet që nuk duhet konsumuar në mëngjes?

Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës, por duhet që ta përgatisni me kujdes. Nëse nuk dëshironi që të shëndosheni, ushqimet që nuk duhet të konsumoni janë: Buka Për shumë prej nesh është e pakonceptueshme të hamë mëngjesin pa bukë, por ja që nuk duhet bërë. Sa më pak bukë në mëngjes aq më …

Qysh me i ditë ushqimet që nuk duhet konsumuar në mëngjes? Read More »

Qysh me largu lëkurën e fortë të këmbëve?

Për këtë recetë ju nevojitet bima bar veshi dhe trakë ngjitëse. Merrni një gjethe të bimës dhe ia hiqni lëkurën e hollë që e rrethon nga njëra anë. Më pas gjethen e aplikoni sipër lëkurës së fortë në këmbë. Ngjitni trakë ngjitëse sipër gjethes dhe e lini gjithë ditën. Në mbrëmje zëvendësoni ngjitësin dhe gjethen …

Qysh me largu lëkurën e fortë të këmbëve? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME