Jeta

Qysh me u kënaq pa e përdor kompjuterin?

Mënyra 1: Provoni të shkruani ndonjë tregim, këngë apo vjershë. Mënyra 2: Vizatoni ose ngjyrosni diçka. Mënyra 3: Shkruajeni ndonjë letër dikujt, ndonjë personi të afërt. Mënyra 4: Nëse jeni me dikë, jo vetëm, atëherë luani shah, karta etj. Mënyra 5: Shikoni televizor apo dëgjoni radio. Mënyra 6: Bini të pushoni apo fleni. Mënyra 7: …

Qysh me u kënaq pa e përdor kompjuterin? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME