Jeta

Qysh me kriju rutinën e mëngjesit?

Thuhet se sekreti i suksesit është dedikimi i mëngjeseve produktive. Këto janë disa këshilla për të thjeshtësuar rutinën e mëngjesit, duke rezultuar në mëngjes produktiv. 1.Hapi i parë për të bërë mëngjesin më produktiv, është duke i caktuar prioritetet për gjërat më të rëndësishme. Dhe për ta bërë këtë, krijoni një listë duke ndaë orarin …

Qysh me kriju rutinën e mëngjesit? Read More »

Qysh me ble biletë aeroplani me çmim të ulët?

1. Aktivizoni paraprakisht që të pranoni postë elektronike përreth marrëveshjeve me çmime të ulëta. Për tu siguruar që ju të merrni një biletë me çmim më të mirë, ju duhet të dini të paktën 3 muaj përpara nëse do të udhëtoni diku. Nëse ju keni një destinacion të veçantë në mendje, regjistrohu për një lajmrim me …

Qysh me ble biletë aeroplani me çmim të ulët? Read More »

Qysh me shmang përdorimin e fjalëve të këqija?

Hapi 1: Mundohuni që të mos përdorni fjalë të këqija, dihet se kjo nuk është e lehtë, por ekzistojnë disa mënyra për të ndalur atë. Hapi 2: Numëroni sesa herë po përdorni fjalë të këqija në ditë, dhe shikoni se cilët persona me të cilët rrini përdorin fjalë të këqija gjatë bisedës me ju apo me …

Qysh me shmang përdorimin e fjalëve të këqija? Read More »

Qysh me ndihmu veten me mësu një gjuhë të huaj?

Hapi 1: Dëgjoni audio incizime në gjuhën në të cilën dëshironi ta mësoni, por kërkoni nga dikush që t’iu tregojë përkthimin, apo gjejeni atë si të shkruar, pastaj me ndihmën e internetit përkthejeni. Ose nëse mund të gjeni audio incizime në gjuhën e huaj pastaj me përkthim shqip, do të ishtë perfekte. Hapi 2: Vendosni …

Qysh me ndihmu veten me mësu një gjuhë të huaj? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME