Hobi

Qysh Me u bo Ninxha?

Ninxhat jane ne video lojera. Ninxhat jane kostume te popullarizuara per naten e shtrigave. Ju ndoshta edhe i keni pare Ninxha Breshkat. Pervec portretizimit komercial te tyre, a mundet njeriu te behet ninxha?

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME